Contact
  • Kurven er tom
Last ned Tøm

Nyheter

PRESSE X

Er du journalist og har spørsmål eller ønsker mer informasjon om ACO Nordic, våre produkter eller avvanning utendørs og i bygninger, hjelper vi deg gjerne.

Kontakt
Bjørn Frølich Braathen
Adm.dir.

Phone  +47 401 07 800
bjorn.braathen@aco-nordic.no

ACO bryr seg om å beskytte dine personlige opplysninger og informere deg om GDPR.

De Nordiske grensene viskes ut mer og mer og for å ligge steget foran og effektivt kunne møte Nordisk orienterte innkjøpsrutiner, har ACO besluttet å drive Sverige, Norge, Finland og Danmark under ett Nordisk lederskap.

Vi søker en salgs- og service orientert Ingeniør, Tekniker eller Rørlegger, med primært fagområde innen vann og avløp.

Vi satser ytterligere i det norske markedet, og søker derfor en salgs- og service orientert Tekniker/Backoffice, med primært fagområde innen vann og avløp.

ACO har vunnet mange prosjekter og leverer dreneringssystemer for flere bygninger, stadioner og idrettsanlegg til OL i London. 

Tenker man som man alltid har gjort så får du en rund brønn på badet. Tenker man som ACO kan dusjen utstyres med et stilig sluk med designet grill i rustfritt stål, glass eller mineral med ulike mønstre og teksturer. 

ACO Nordic AS fisjonerer sine to salgsavdelinger "ACO" og "Plastmo" til to selvstendige selskaper fra 1. januar 2012, henholdsvis ACO Nordic AS og Plastmo AS. Fisjonen er et ledd i ACO konsernets vekststrategi hvor en mer rendyrking av forretningsområdene forventes å gi selskapene betydelig vekst.

Overflatevann på avveie kan føre til oversvømmelse, stygge sår i terrenget, ras og sprengte kloakkledninger. 
Nå innføres ACO StormTank i Norge for infiltrering eller fordrøyning av overflatevann.