Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Hold deg oppdatert med økt kunnskap

En stadig strøm av nyheter
Den store mengden med nye og innovative produkter og løsninger, samt nye forordninger og regler å følge, gjør at sikker vannhåndtering i bygg og klimatilpasset behandling av overflatevann er en dynamisk prosess i et byggeprosjekt. ACO Nordic tilbyr opplæring og informasjon som hjelper til med å holde deg oppdatert på området.

Målgruppetilpasset opplæring
All opplæring som ACO Nordic holder henvender seg til personer som vil være à jour med utviklingen og som vil forstå hvordan de velger riktig produkt. Om du er ny i bransjen eller har lang erfaring har ingen betydning. Målet er at du etter opplæringen skal kunne instruere kolleger, veilede kunder eller utføre riktige installasjoner på en mer effektiv måte. Kursene kan tilpasses til gruppens spesifikke ønsker og være teoretisk med fokus på produktvalg eller ha et mer praktisk fokus på installasjon.


Opplæring:
  • Olje- og fettutskillerteknikk
  • 5-års inspeksjon utskillere
  • Grunnopplæring i linjedrenering
  • Dimensjonering for linjedrenering
  • Produktlansering
Kontakt oss
ACO. we care for water

Footer

TOP

Om ACO

Vet du når ACO kom til Norge? Vil du jobbe med oss og arbeide med dreneringsløsninger for morgendagens miljøutfordringer? Kontakt oss.

Distribusjon

ACO Nordic tilbyr systemløsninger for mange forskjellige områder for hele Norge. Er du entreprenør eller grossist gå til Distribusjon og se hvor du kan kjøpe våre produkter.

Sociala kanaler