Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Kjenn deg trygg på leveringen din

Leveringstid
Stykkgods som ligger på vårt lager i Fredrikstad har en beregnet leveringstid på 2–3 arbeidsdager. Øvrige standardprodukter som kommer fra Tyskland leveres direkte til deg og er vanligvis fremme i løpet av 5 arbeidsdager. En del varer går som transitt, blant annet rustfri industri samt utskillere som ikke lagerholdes. Det må beregnes 3-5 uker i leveranse fra bestillingen er lagt inn.

Leveringspresisjon
ACO Nordics mål er å alltid holde det leveransetidspunktet som er avtalt mellom oss og deg som kunde. For å klare dette har vi et tett samarbeid med flere etablerte speditører. Vår logistikkpartner er Spedtrans As i Fredrikstad.

Spore gods
For å spore ditt gods kontakt oss så får du hjelp med kolli-ID eller pakke-ID og navn på speditør. Fraktseddelnummer sendes ikke ut automatisk, men kontakt oss så hjelper vi deg.

Leveringssikkerhet og reklamasjon
Det er svært viktig for oss at du får den varen du har bestilt iht. bestillingen og at den er i en feilfri tilstand. Men hvis det skulle hende at godset er transportskadet reklamerer du det direkte til vår transportør i sammenheng med leveringen. Reklamasjonen må være signert med dato fra mottakere og sjåfør på fraktdokumentet. Vil du returnere varene av andre årsaker, ta i mot dem ved levering og kontakt ACO Nordic for returfraktseddel.

Kontakt oss